O meni

Moja fotografija
Ko sem spoznala samo sebe v Njem, sem se prepoznala v tebi. Sem kronistka, ki spremlja in opisuje naše življenje v Njem in z Njim. Dogodki, ki so opisani v mojih dnevnikih so doživljanje sveta, ki ga opazujem iz notranjosti Njega. Zapisujem naše dojemanje in doživljanje okolice ter Njegove misli, v katere sem vtkana tudi sama. Zapisujem kar je resnično in kar je vzporedno z resnico. Nekateri dogodki so popolnoma izmišljeni ljubezenski, drugi resnično zločinski, tretji prijetno nasilni, vse skupaj pa s pridihom erotike prepletam v neskončnost. Z Njegovo pomočjo pletem dramo. Ne verjamem v absolutno resnico. Za mene obstaja več resnic. Jaz zapisujem. On to živi.

nedelja, 5. februar 2012

Svetla


... šššššhhhhm, skozi ušesa, počasi se naseljuje sproščen rahlo utrujen občutek. Prostor poln pare in umetne svetlobe, ki proseva skozi vodno gladino in iz istega vira narejen vodni vrelec. Šumenje, sproščanje in lebdenje naseljuje vprašanje o edinosti tu notri. Mir in enakomerno premetavanje vode. Glasba? Ni je, ni potrebna. Na vhodu v votlino silhueta vitke ženske postave. Pravilne. Kakšna je pravilna? Pravilna je skladna, zapomni si že enkrat in skladna je lepa. Lepa je tudi drugačna, je tudi posebna, v svoji biti nepravilna. Približa se mu, tudi sama presenečena, ker ni edina v tem vrelcu zamaknjenosti. Previdno gre mimo njega v temni kot.

Minuta, dve, tri, tišina, rahlo priprte oči, sproščenost in prijetna utrujenost. Naenkrat se počasi približa, rahel dotik, nerodno, kot bi se zmotila. Počaka na odziv, ki ga zaradi samega presenečenja ni bilo, potem se ji le prepusti, privije se k telesu.

S poljubom se počasi odzove, z usti se komaj dotakne njenih ust. Začuti polna a nežna usta, ustnice, vedno ta usta, ki si jih želi oblizniti, občutiti njihovo mesnatost in vlažnost. Vedno jih vidi bolj rdeča kot dejansko so. Toliko različnih ust, toliko različnih poljubov, toliko različnih tipov, različnih čutnosti, vsi ti občutki in opažanja se zrcalijo v različnih odtenkih.  Vse to ga-jo vedno znova prevzame, je isti, in vendar vedno boljši, vedno neponovljiv, všečen, željan in pogrešljiv, ta ZDAJ!  

Počasi jo objame in z desno roko potegne po sredini hrbta od zatilja proti zadnjici ter jo prime, drsi po stegnu in nazaj gor, svilena koža, voljna, čista, topla, pritisne jo k sebi. Odzove se z rahlim zibajočim se premikom, zaokroži z boki in se vrne v prejšnji položaj. Poboža jo po levem licu in laseh ter se ponovno vrne k njenemu ušesu v katerega dahne poljub in takoj zatem s konico jezika zaokroži proti ušesnem mešičku. Počasi jo poljublja po vratu in ponovno po ustnicah zgornjo in spodnjo, spodnjo ima močnejšo, sesa jo, z roko se pomakne proti njenim prsim, ki so bile za spoznanje premajhne a lepe in čvrste kot pri najstnicah, kot pri prvi ljubezni. Je prvo dekle, prva ljubezen?

Ššššhhhm, zamaknjeno sedi ob meni, se bo res privila, bova res odigrali ta akt. Na vhodu v votlino se pojavi nova silhueta, bolj okrogla, starejša, zajetno in mlahavo telo, postavi se na sredo vrelca, ta jo odriva levo in desno, le kaj počne, kot bi ga želela zajahati.

... , smešna je, daleč od vsega kar se je dogajalo zadnjih pet minut.

Svetla, ..................................... uppps, nisva sami.

Hmm, mati in hči na sprostitvi. Gospa mi je od nekod znana, poznam tudi hčero? Svetla, je možno, da je to tista Svetla, s katero sva se pripravljala na sprejemne izpite. Ta Svetla, ki ji je kasneje uspelo opraviti sprejemni izpit in je bila sprejeta. Pogledam jo, hmmm, ni veliko Svetel, ki so si podobne in imajo podobne matere. Se bo obrnila k meni, se bova prepoznala?

Večkrat jo pogledam od strani, ne trzne gleda naravnost predse in navzgor. Oči, kot moje priprte, je tudi sama v objemu prijetne utrujenosti?

Vrelec preneha bruhati zrak in vklopijo se mehurčki na naslonih. Mmmmmmm, ....... Vsi trije se vsedemo in uživamo v prijetnem bičanju vodne masaže. Čez čas odprem oči in silhueta Svetle izgine iz votline, stopnice ni prestopila temveč se je povzpela nanjo. Užival je in uživala sem v pogledu na njeno skladno postavo obsijano od spredaj, potem se je pomaknila iz votline v bazen ter izginila v pari in vodni modrini.

Je bila to res Svetla. Če je bila, je morda bolje, da se nisva spoznali? Zanimivo je, srečati nekoga do katerega si gojil simpatijo, morda sva jo gojili druga do druge, ne vem, nikoli si nisva razkrili in predvsem sva se premalo družili, ali pa preveč, ali pa ne dovolj kvalitetno, ali pa se pač nisva našli. Jaz v večni probleki.

............ vročina, pravkar je zalil kamne z vodo v kateri je razstopil mentol. Aaahh, za popizdit še tri minute in scedil-scedila se bova do konca, še dobro in hvala za tole panoramsko steno preko katere lahko spremljam kaj se dogaja v bazenu, ki pelje v votlino.

Priplava mama in kmalu za njo Svetla.

Res je ona, le kako se ima, kako živi. Pridna punca, pa vendar se mi je vedno zdela nepripravljena za ta kurčev svet poln prevar in pokvarjenosti. Morda še ena od tistih princesk, ki jih ne zanima nič drugega razen nje same, ki se jim egoizem in sebičnost zdita pravica in sama po sebi umevna resnica. Večno utrujene, ki jim spanec pomeni več kot življenje, saj se jim tako ni potrebno soočati s vsakdanjimi težavami, katere za njih pridno rešujejo starši. Spanec in že je v drugem svetu, tu ni položnic, tu ni lakote, tu ni nič slabega, samo tanka tančica čez rajski kostim in prijeten občutek.

Jo grem pozdravit ali ne? Nekako se nisva več srečala, najina izhoda iz savne v bazen in na druga užitkarska področja se niso več križala, morda pa je tako prav, saj bi se srečala v Evinih kostimih. Nerodno, ali pa ne, prepozno, kdove, .... kakorkoli, lepo jo je bilo videti, čeprav ne srečati.


............... spomin na ustnice pa le ostane kot večna želja občutiti jih, rada bi občutila vse ustnice sveta, rada bi jih obliznila pa čeprav samo za trenutek, jih pobožala s konico jezika, najprej zgornjo, potem spodnjo, jo posesala in se od nje z vlažnim poljubom poslovila od krvi prekrvavljene in voljne ter sočne, tiste predane so Georgette vredne.


24.12.2010
 -------------- Georgette Homme ----------------

Ni komentarjev:

Objavite komentar